Wil je lid worden bij Tennisvereniging Saasveld? Meld je dan nu aan!

Tennisles

Wil je starten met tennis of heb je al ervaring, maar wil je je techniek verbeteren? Door middel van het volgen van tennislessen die gegeven worden door Robert van Wijk ben jij binnenkort een ster op de tennisbaan!

Scroll verder

Schema tennistrainingen donderdagavond

Beginners, gevorderden, jong en oud; iedereen kan bij Tennisvereniging Saasveld terecht om zijn of haar techniek en niveau omhoog te brengen. Robert van Wijk verzorgt elke donderdagavond de tennislessen. Tijdens een tennisles leer je meer over de spelregels, materialen en techniek.

Bekijk hier welke groepen er al zijn.

18:30 - 19:00

Elke, Janneke

19:00 - 19:50

Isa Frielink, Lieke Analbers, Maud Oosterik, Amber Compagne, Romee Nijland, Josien Blokhuis, Emma Nijland, Lotte Hesselink

19:50 - 20:40

Timo Berghuis, Merit Temmink, Heleen Temmink, Maureen Kemna, Marenka Klunder

20:40 - 21:30

Dewah Breukers, Romy Breukers, Eefje Kenkhuis, Linda Klaassen

21:30 - 22:30

Christel Hesselink, Tara Slot, Marlon Stege, Rita Cents, Eeke Olijve - van den Brink, Fleur Tijnk

“Ik tennis al een aantal jaar bij de vereniging en ik wil er nooit meer weg. Wat een onwijs fijne sfeer en gezelligheid!”

Je bent van harte welkom bij de club!

Iedereen is welkom bij Tennisvereniging Saasveld. Van jong tot oud, voor mensen in de buurt maar ook daarbuiten. We staan te springen om jou te zien stralen op onze tennisbanen.

Meld je nu aan
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico